سفارش کپی رایتینگ خلاقانه و تبلیغ‌نویسی + قیمت

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. سفارش کپی رایتینگ خلاقانه و تبلیغ‌نویسی + قیمت

کافی است یکبار تبلیغ‌نویسی ما را مزه کنید، به همون همیشگی شما تبدیل خواهیم شد  -آریانگاران-

مقدمه ای بر کپی رایتینگ

کپی رایتینگ تبلیغ نویسی نیست! شاید در لحظه مقداری شاخ و شانه بکشید اما تا پایان این صفحه راهی نیست. با هم به این نتیجه خواهیم رسید که کپی رایتینگ – copywriting و تبلیغ نویسی به یک معنا نیستند. بلکه تبلیغ نویسی یکی از شاخه‌های کپی‌رایتینگ است.

بنر کپی رایتینگ آریانگاران
بنر کپی رایتینگ آریانگاران

کپی‌ رایتینگ و تبلیغ نویسی

به عبارتی، بُعد تبلیغاتی، تنها یکی از ابعاد چند وجهی کپی رایتینگ است. سفارش محتوای کپی رایتینگ و استخدام کپی‌رایتر همین الان در لیست نیازمندی‌های تاپ شرکت‌های کوچک و بزرگ قرار دارد. به نظر شما چرا؟ این اتفاق آنقدر سریع رخ داده، که حتی مجال پیدا کردن معادل فارسی هم نداشته است. فروش! بله، ارتباط مستقیم و تمرکز وار علم کپی‌رایتینگ بر روی فروش، دلیل محبوبیت آن در دنیای دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی محتوا است.

کپی رایتینگ چیست؟

کپی رایتینگ یک محتوای نوشتاری است که برای فروش نوشته می‌شود. موثر، دقیق و حول محور حل خلاقانه مسائل می‌چرخد. یک نوشتار کپی برای هر برند، یک تبدیل به حساب می‌آید که در عین حال یک تجربه معنادار نیز برای مخاطبان تارگت فراهم می‌کند.

یک محصول یا خدمات را در نظر بگیرید که قیمت، مزایا و ویژگی‌های خاص خود را دارد. محتوای کپی‌رایتینگ راهی است که شما این ارزش‌ها را به مخاطب انتقال می‌دهید و از او خریدار می‌سازید. به طوریکه بدون این کار، آن‌ها درصد خرید بسیار پایینی خواهند داشت. پس copywriting را با محتوای وبلاگ، لندینگ پیج، محتوای محصول و حتی کپی رایت اشتباه نگیرید.

کپی‌رایتینگ در مواردی از جمله موارد زیر کاربرد دارد:

  • صفحات وب‌سایت
  • بروشورها
  • تبلیغات پولی
  • صفحات فرود
  • صفحات محصول
  • کمپین‌های تبلیغاتی
  • ایمیل مارکتینگ
  • و …

کپی رایتر کیست؟

واقعا کپی رایتر کیست و چه مدرک دانشگاهی باید داشته باشد؟ گفته می‌شود که بهتر است یک copywriter از رشته‌های بازاریابی دیجیتال، مدیریت کسب و کار و … باشد. اما واقعا برای تبدیل شده به یک متخصص محتوای کپی، نیازی به مدرک خاصی ندارید.

با هر مدرک دانشگاهی و به شرط داشتن مهارت‌ها و فنون کپی رایتینگ می‌توانید به این عرصه وارد شوید. کپی رایتر، کسی است که مهارت نوشتاری بالایی دارد؛ علوم بازاریابی و روانشناسی اجتماعی را می‌داند و برای برندها و شرکت‌های تجاری، محتواهای تبلیغاتی و جذاب ایجاد می‌کند.

حال این محتوا می‌تواند کوتاه و می‌تواند بلند باشد. در بهترین حالت شما، باید بتوانید تنها با چند کلمه به طور خلاقانه، مخاطبان بازار هدف را نشانه بگیرید و آن‌ها را در تله مارکتینگ خود بیندازید تا از محصولات و خدمات برند خرید کنند.

تفاوت کپی رایتینگ و نویسندگی محتوا

تفاوت این دو به ماهیت، ذات و اهداف هر کدام برمی‌گردد. کپی‌رایتینگ یک محتوای جهت دار به سمت ایجاد فروش است. نویسندگی محتوا و بازاریابی محتوایی اهدافی جز این دارد که هرچند فروش نیز می‌تواند جزو آن باشد.

اما مورد اول، تمرکز بر روی فروش و اقدام کردن مخاطبان دارد. کارشناس محتوا بر روی ایجاد آگاهی، آموزش و یا سرگرم کردن مخاطبان متمرکز است. در حالیکه کپی‌رایتینگ مخاطب را تحریک به خرید کردن و سفارش دادن می‌کند.

این بزرگترین تفاوت میان این دو است. copy رایتینگ دقیق، مستقیم و بی‌حاشیه است و جا برای تفسیر کمتری باقی می‌گذارد. در حالی‌که کانتنت مارکتینگ به دنبال اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی است.

تفاوت مهم دیگر این دو، به پروسه‌ای که طی می‌کنند برمی‌گردد. بعنوان مثال، یک محتوای وبلاگ، به دنبال این است که مخاطب را به مشتری تبدیل کند. در بهترین حالت محتوای بلاگ و صفحه محصول، مخاطب را وارد قیف فروش می‌کنند.

سپس باید بر روی تبدیل مشتری به خریدار کار کرد. اما در کپی‌رایتینگ وقت زیادی نداریم. مخاطب مستقیم به خریدار تبدیل می‌شود و این دقیقا معجزه این شیوه از نوشتار تبلیغاتی است.

یادتان باشد شما به هر دوی این‌ها برای پیشبرد اهداف تجاری کسب و کار خود نیاز خواهید داشت.

انواع کپی رایتینگ

خدمات کپی رایتینگ آریانگاران
خدمات کپی رایتینگ آریانگاران

تمام کپی رایتینگ‌ها مانند هم نیستند. گستره کار شما می‌تواند از یک پروژه ملی تا یک پست اینستاگرامی باشد. تمام آنچه اهمیت دارد، مشخص کردن بازار هدف برای اعمال مارکتینگ در راستای خدمت رسانی به مخاطبان برند است.

  • کپی رایتینگ برند brand copywriting

اگر شما به دیگران بگویید که بازاریاب هستید، شما را در قالب بیلبوردها، علائم برند و تماس‌های تجاری تجسم خواهند کرد. حال یک کپی رایتینگ برند فراتر از این‌ها پیش می‌رود. در واقع در نوشتار کپی برند، دیگر به دنبال این نیستید که ثابت کنید یک برند بهتر از دیگر رقبای خود است. بلکه به دنبال این هستید که برای مخاطبان برند، تجربه ارزشمند و به یاد ماندنی خلق کنید.

  • کپی رایتینگ شبکه‌های اجتماعی Social media copywriting

در اینجا درگیر کردن مخاطبان برند با پست‌ها تبلیغات مد نظر است. چالش اصلی این نوع، پیام رسانی از طریق فرمت‌های یونیک و متنوع است. به عنوان مثال، اگر محتوای کپی برای فیس‌بوک می‌نویسید نباید با محتوای کپی اینستاگرام یا تیک تاک یکی باشد.

  • کپی رایتینگ سئو SEO Copywriting

سئو برای این است که محتواهای شما در نتایج موتورهای جستجو، رتبه‌های بهتری داشته باشد. در این رابطه باید بیشترین و یونیک‌ترین اطلاعات را در قالب کیورد و متن به مخاطبان خود ارائه دهید. مخصوصا اگر بخواهید از طریق کپی در یک کیورد خاص رتبه بگیرید.

  • کپی رایتینگ درون بینی Insight Copywriting

در اصل، کپی‌نویسی یا کپی رایتینگ برای این است که نام تجاری شما بعنوان یک مرجع در صنعت و صنف خود شناخته شود. برخی از مخاطبان تنها به دنبال راه‌حل‌های ساده برای مشکلات و دغدغه‌های خود هستند. برای برندهای با مشتریان باتجربه‌تر، رهبری افکار می‌تواند بسیار ارزشمند باشد.

  • کپی رایتینگ ایمیل Email Copywriting

نوشتن یک ایمیل متقاعدکننده همواره چالش‌برانگیز بوده است. عنوان ایمیل بسیار مهم است. تا آنجا که مشتریان ایمیل را باز کنند و آن را بخوانند. در ادامه وضوح و سادگی در متن کپی شما اهمیت دارد تا وارد کال تو اکشن شما شوند.

وظایف کپی رایتر

یک کپی رایتر چه وظایف و مسئولیت‌هایی دارد؟ یکی از اصلی‌ترین این وظایف، قطعا افزایش فروش و افزایش نرخ بازگشت سرمایه کسب و کار است. از دیگر وظایف و کارهای یک نویسنده کپی، این است که بتواند متون تبلیغاتی بنویسد و طراحی کند. تهیه بروشور، تگ‌لاین، اسلوگان، کمپین تبلیغاتی و اسم برند و اسم محصول و … نیز جزو وظایف کپی‌رایتر است. کپی رایتر، مخاطب را به خریدار تبدیل می‌کند، در مشتریان احساس اعتماد به برند ایجاد می‌کند. ماندگاری برند را در اذهان عمومی بیشتر می‌کند. بدین گونه تاثیرات تبلیغات و بازاریابی نیز دوچندان خواهد شد. از دیگر وظایف کاری نویسنده کپی:

  • ارائه گزارش فنی و جامع
  • فن بیان بالا
  • ارائه محتوای رسانه و سایت
  • آشنایی با انواع محتوا و ویژگی‌های آن‌ها
  • ارائه ایده برای سازمان‌های مختلف
  • توانایی ارتباط با دیگر بخش‌های یک برند (بخش بازاریابی، بخش طراحی گرافیک، بخش محتوا و …)

نکات مهم در کپی‌ رایتینگ

ساده‌نویسی و واضح نویسی اولین رکن مهم در نوشتن محتوای کپی است (باز هم جا دارد بگوییم منظور ما از “کپی”، مانند یا مشابه نیست، بلکه منظور نوشتار یا نسخه یا مطلب است). اگر قرار است یک جمله خلق کنید، باید به گونه‌ای باشد که فردا، هفته بعد، ماه بعد و سال آینده تازه و پربار و جذاب باشد. سخت است نه؟ ولی کافی است موفق شوید، آنگاه همه چیز لذت بخش خواهد بود. دیگر نکات مهم در انجام کپی رایتینگ این است که به خوبی با کمپانی، برند، محصولات و خدمات آشنا باشید. هرچه عمق دانسته‌های شما بیشتر باشد، مرتبط‌تر و بهتر عمل خواهید کرد. از کلمات سخت و پیچیده و چند پهلو در نوشتن خودداری کنید، مگر اینکه این به نفع کپی و مفهوم آن باشد.

چرا به کپی رایتینگ نیاز داریم؟

اینکه چرا کپی رایتینگ مهم است مانند این است بپرسیم که چرا بازاریابی مهم است. دقیقا زمانی که دارن هاردی می‌گوید که ده درصد موفقیت نهایی یک محصول یا خدمات به کیفیت، و نود درصد به فروش بستگی دارد. حال سلاحی مانند کپی رایتینگ را در نظر بگیرید که بر روی این 90 درصد تمرکز دارد. معلوم است که کسب و کارهای بزرگ راز موفقیت خود را فاش نمی‌کنند. ان‌ها همیشه در تیم خود یک کپی رایتر موفق دارند. ما حتی در آریانگاران نیز در کنار انواع سفارش محتوا، سفارش متون نوشتاری کپی زیادی برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ داشتیم. این مسئله روز به روز اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

شباهت های کپی رایتینگ و تولید محتوا

تفاوت‌های نوشتار کپی (تبلیغاتی) را با تولید محتوا گفتیم. البته که شباهت‌هایی نیز میان آن‌ها وجود دارد. همین شباهت‌ها سبب شده است که آنها را به اشتباه یکی فرض کنند. بارزترین شباهت و وجه اشتراک این دو، این است که با نوشتن و کلمات سر و کار دارند. یعنی هم تولیدکننده محتوا و هم متخصص کپی‌رایتینگ باید هر دو بر فنون نوشتن و ویراستاری و ساختار ادبیات و زبانی که بدان می‌نویسند، تسلط داشته باشند. وجه اشتراک دیگر این دو، قرار گرفتن آن‌ها در علم بازاریابی درون‌گرا است.

چه کسی می‌ تواند کپی رایتینگ انجام دهد؟

اگر به نوشتن، سر و کله زدن با کلمات و جملات و خواندن علاقه دارید. در عین حال، می‌توانید ترکیب‌های جدید و خلاقانه ایجاد کنید. می‌توانید به کپی‌رایتر شدن فکر کنید. این شروع کار شما خواهد بود. تمام افراد می‌توانند این فرصت را برای خود ایجاد کنند. باید در مسیر قرار بگیرید. مهارت‌های مختلفی وجود دارد که باید بدانید و ما در ادامه تمام آن‌ها را به شما ارائه داده‌ایم.

نکات مهم در استخدام کپی رایتر

آگهی‌های استخدامی کپی رایتر را دیده‌اید؟ عموما مدرک لیسانس رشته‌های رسانه، ارتباطات، مارکتینگ، زبان انگلیسی، زبان فارسی و … را مد نظر قرار می‌دهند. موفق‌ترین کپی‌رایترهای جهان، مدرک مرتبطی با شغل خود نداشته‌اند. پس از این مرحله می‌توانیم گذر کنیم. بخش مهم دیگر در استخدام کردن یک کپی رایتر، نوع آموزش‌هایی است که می‌بیند. یک کپی رایتر باید مدام در حال یادگیری و به‌روزرسانی آموخته‌های خود باشد.

فاکتور بسیار مهم دیگر، مهارت‌های یک کپی رایتر است. شما باید کسی را استخدام کنید که بر روی مایکروسافت آفیس به خصوص ورد و پاورپوینت مسلط باشد. توانایی کار با نرم‌افزارهای گرافیکی داشته باشد و از همه مهم‌تر با سرچ پیشرفته آشنایی کامل داشته باشد. در کنار این، باید با سئو یا بهینه‌سازی سایت، ابزارهای تحلیل محتوا و مدیریت زمان نیز آشنایی داشته باشد. تمام این‌ها بازوهای قدرتمند یک نویسنده نوشتار کپی هستند.

مهارت های کپی رایتینگ

شما به ندرت می‌توانید یک کپی‌رایتر حرفه‌ای و کاربلد را پیدا کنید. این یک حقیقت است. منظور ما کسی است که مهارت نوشتاری خلاقانه بالایی داشته باشد. آنقدر که بتواند مشتری را متقاعد کند، کاری را کنند که او می‌خواهد. و اما، برای تحقق این امر، یک متخصص کپی‌رایتینگ، چه مهارت‌هایی باید داشته باشد؟ کیت آبروسیموا در مقاله مروری خود، کپی رایتر را یک میکس از نبوغ بیل گیتس، شعبده هری پاتر و تجارت کارل جانگ می‌داند. به طوریکه گویی از هر یک از این شخصیت‌ها، مقداری چاشنی به یک متخصص کپی‌رایتینگ اضافه شده است. نگران نباشید، منظور ما این نیست که شما باید مهارت شعبده‌بازی و جادو داشته باشید! تمام آن‌چه در کپی رایتینگ بدان نیاز خواهید داشت، 7 مهارت است که در ادامه آورده شده است.

7 مهارت کپی رایتر حرفه ای

  1. مهارت نوشتن: البته که نوشتن، اولین مهارتی است که در حرفه کپی‌رایتینگ باید در خود تقویت کنید. سخت به نظر نمی‌رسد اما وقتی وارد این عرصه می‌شود سخت می‌شود. چگونه می‌خواهید خواننده متن را تا آخر نگه دارید؟ چگونه می‌خواهید او را وارد قیف فروش کسب و کار کنید و از او خریدار بسازید؟ سخت شد، نه؟ برای تقویت این مهارت، باید زیاد بنویسید، زیاد بنویسید و زیاد بنویسید.
  2. مهارت تحقیق: تحقیق و پژوهش دیگر مهارتی است که باید داشته باشید. آیا به حرف‌های کسی که خودش هم نمی‌داند در مورد چیست، گوش خواهید داد؟ پس قبل از نوشتن در مورد هر چیزی، باید بتوانید خوب در مورد آن پژوهش کنید و بر روی آن اشراف پیدا کنید.
  3. تفکر خلاقانه: یکی از مهم‌ترین اجزای یک کپی تاثیرگذار، نوآوری است. ذهن انسان شیفته‌ی نوآوری و ایده‌های جدید است. تفکر خلاقانه به این صورت است که شما باید از منطقه امن خود خارج شوید و به ذهنتان اجازه دهید بارها و بارها به ایده‌های جدید فکر کند.
  4. تفکر تحلیلی: یک محتوای کپی (منظور مطلب و خبر) باید ساده و شفاف باشد. اگر این طور نباشد، توجه مخاطبان را به خود جلب نخواهد کرد. کپی‌رایتینگ نیاز به مهارت تحلیلی دارد که بتوانید نوشته‌های خود را از حالت پیچیدگی به سمت سادگی سوق دهید. از داده و رقم و اعداد استفاده کنید ولی ساده به کار ببرید.
  5. مهارت تفکر بصری: یک مطلب و محتوای کپی، در ذهن خواننده تصویر مجسم خواهد کرد. یک متخصص کپی‌رایتینگ حرفه‌ای حرف نمی‌زند، بلکه نمایش‌ می‌دهد. به نظرتان چگونه می‌شود تصویر را در قالب کلمات بیان کرد؟
  6. مهارت ارتباطات موثر: کپی‌رایتینگ در مرکز خود به ارتباطات می‌رسد. یک محتوای کپی، با ایجاد اعتماد، رابطه و اقدام در مخاطبان، در واقع یک ارتباط موثر ایجاد می‌کند. قبل از اینکه نوشتن محتوای کپی رایتینگ را شروع کنید، باید به خوبی شنوندگان و مخاطبان خود را بشناسید.
  7. مهارت بازاریابی: بگذارید اینطور بگوییم، کپی‌رایتینگ، بازاریابی است. شما تنها نویسنده نیستید، بلکه بازاریاب نیز هستید. یعنی باید مارکترهای خوبی باشید تا بتوانید حرفه‌ای عمل کنید. حتی باید بازاریابی فروش بلد باشید. پس این مهارت‌ها را در خود تقویت کنید.

سفارش کپی رایتینگ

می‌توانید کپی رایتر استخدام کنید و یا سفارش کپی رایتینگ انجام دهید. ما در آریانگاران با ارائه خدمات تولید محتوا و کپی رایتینگ، بخش مهمی از رسالت خود در راستای ایجاد متون قدرتمند و یونیک را محقق کرده‌ایم. انواع محتوای تبلیغاتی برای مقاصد مختلف و برندهای مختلف را می‌توانید از ما تحویل بگیرید.

کافی است یکبار تبلیغ‌نویسی ما را مزه کنید، به همیشگی شما تبدیل خواهیم شد

نمونه کارهای ما زیاد است. در اینجا به چند مورد از آن‌ها بسنده کرده‌ایم. ورق بزنید.

نمونه کارهای کپی رایتینگ آریانگاران

نمونه تگ لاین خدمات پس از فروش 1
نمونه تگ لاین خدمات پس از فروش 2
نمونه تگ لاین خدمات پس از فروش 3
نمونه تگ لاین خدمات پس از فروش 1
تگ لاین آریانگاران
تگ لاین آریانگاران
نمونه تگ لاین همتا لونز
نمونه تگ لاین همتا لونز
نمونه اسلوگان یخچال فریزر دوقلو 1
نمونه اسلوگان یخچال فریزر دوقلو 2
نمونه اسلوگان یخچال فریزر دوقلو 3
نمونه اسلوگان یخچال فریزر دوقلو 4
نمونه اسلوگان یخچال فریزر دوقلو 1
aryanegaran-copywriting-1
aryanegaran-copywriting-1
aryanegaran-copywriting-4
aryanegaran-copywriting-4
aryanegaran-copywriting-3
aryanegaran-copywriting-3
نمونه شعار تبلیغاتی
نمونه شعار تبلیغاتی
5/5 - (4 امتیاز)

8 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • من برای کسب و کارم به دنبال اسم زیبا و مناسب هستم، آیا می تونید کمک کنید؟ و اینکه هزینه شعار تبلیغاتی چقدره؟ اگر شعار مورد تایید ما نباشه هزینه شو برمی گردونید؟

    پاسخ
    • سلام و ادب، بله آلترناتیوهای نام برند یا کسب و کار رو هم ارائه می دیم. می تونید همین الان سفارش و خواسته خودتون رو از طریق نوار نارنجی رنگ بالا برای ما ثبت کنید تا با شما ارتباط بگیریم و هزینه رو به شما اطلاع بدیم.

      پاسخ
  • خسته نباشید
    برای اینستاگرام محتوای کپی رایتینگ جذاب انجام میدین مجموعه شما
    چجوری باید ارتباط بگیریم؟

    پاسخ
    • نگار خورنگ
      نگار خورنگ
      آذر 22, 1401 4:36 ب.ظ

      سلام و ادب، از بخش گفتینو و سفارش محتوا می‌ تونید درخواست خودتونو برای ما بفرستید. از بخش مشاوره رایگان هم می تونید به کارشناسان ما وصل بشید تا مشاوره رایگان دریافت کنید

      پاسخ
  • نمونه کارهاتون کمه اما خوبن

    پاسخ
    • نگار خورنگ
      نگار خورنگ
      آذر 22, 1401 4:36 ب.ظ

      نمونه کارهای جدید زیاد هست، به زودی داخل سایت اضافه خواهند شد
      ممنون

      پاسخ
  • سلام مقاله شما عالی است سوالی ذهن مرا مشغول کرده و اینکه آیا تبلیغ نویسی به تنهایی و فارغ از تولید محتوا دارای درآمد هست..گرفتن پروژه به چه صورت امکانپذیر است ‌‌.. تشکر از راهنمایی شما

    پاسخ
    • نگار خورنگ
      نگار خورنگ
      اسفند 4, 1402 0:37 ق.ظ

      سلام یاسرجان، بله قطعا تبلیغ‌نویسی یا کپی‌نویسی یکی از حوزه‌های اتفاقا پردرآمد است. برای گرفتن پروژه بهتره که به آژانس‌های تبلیغاتی رزومه بفرستی، در لینکدین و اینستاگرام فعالیت داشته باشی، نمونه کار بسازی و منتشر کنی و شروع کنی. بهترین کار شروع کردن است. قطعا پلتفرم‌های کاریابی نیز می‌توانند در این شروع بسیار موثر باشند.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست